top of page
Ladestasjon produkter

ppppppppp

yyyyyy

Chago Wallbox laderen er en kompakt, modulær - enkel eller dobbel kontakt løsning for daglig el-bil lading. Den er ideell for hjem, "fleet" lading, firma, offentlige plasser, parkerings-plasser, kontorer og andre bygninger.

Chago Pro er 4. generasjon AC ladestasjon for offentlige og halvoffentlige steder, slik som gate-installasjoner, parkeringsplasser, kontor-bygninger, bilpark operatører, handlesenter og hoteller.

Chago Media (Wall) er en advertisement ladestasjon som løser investeringsutfordringene ved bygging av et el-bil ladestasjon nettverk; inntekter fra salg av annonseringsplass kan brukes til å finansiere byggingen av lade-infrastrukturen. Chago Media (Wall) er den første løsningen i verden som kombinerer lade-infrastruktur og utendørs annonseringsmedia.

Chago Station sitt tidløse stil er egnet for forskjellige bymessige omgivelser. Den passer perfekt ved arbeidsplasser og handlesenter så vell som offentlige transport parkeringsplasser og tur-fasiliteter. Den er laget av holdbart materiale og er sikker og enkel å bruke.

 

Chago Power er blitt laget for å betjene bilførerne underveis, hvor det kan lades en el-bil på 15 - 30 minutter, avhengig av bilen. Bruksområdene er trafikkstasjoner, firma flåte operatører, nærbutikker og elbil infrastruktur tjenesteleverandører.

Chago eFill er spesielt designet for bruk i hjemmet . Den inneholder alle de grunnleggende funksjonene - og bare dem, og er enkle å bruke. Å lade elbil hjemme kunne ikke vært enklere - bare lad og kjør !

bottom of page